Sluiten

Gestoofde Romeinse sla met kip

  1. Gestoofde Romeinse sla met kip

1/2 krop Romeinse sla

1 ui

1 scheutje olijfolie

1/2 struik groenselderij

50 g taugé

1 dubbele of 2 enkele kipfilets

1 klontje roomboter

zout naar smaak


Slabladeren los plukken, wassen en in stukken scheuren. Stengels van de groenselderij in kleine stukjes snijden. Ui pellen, in stukjes snijden en fruiten in de olie. Groenten toevoegen en in enkele minuten gaar stoven op een laag vuur met deksel. Eventueel een klein scheutje water toevoegen. Kip in stukjes snijden of knippen met een schone schaar en bakken in de boter. Met zout bestrooien. De kip vlak voor het opdienen door de groente mengen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen