Sluiten

Chinese kool met sesamsaus

350 g Chinese kool–50 g taugé–25 g sesamzaad–100 ml groentebouillon –1 eetl. tamari*–1 theel. honing of suiker–
De bladeren van de kool plukken, wassen en in reepjes snijden. Stoom de kool en de taugé een paar minuten boven de bouillon. In een droge koekenpan de sesamzaadjes roosteren tot ze lichtbruin gekleurd zijn en gaan poffen. Regelmatig roeren. De zaadjes gaan nog lekkerder ruiken wanneer je ze vijzelt. Houdt een beetje zaad apart om als laatste over de groente te strooien. Sesamzaadjes, honing, tamari en bouillon samen goed mengen. De groenten op de borden leggen. Saus over de groente en zaadjes over de saus strooien. *Te koop in natuurvoedingswinkel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen