Sluiten

Romige pastinaaksoep

Heerlijke romige pastinaaksoep. Erg lekker ook met knapperige pastinaak-chipjes voor de extra crunch.

  1. Romige pastinaaksoep
  • 1 pastinaak
  • 1 prei
  • 1/2 ui
  • 1 kleine gekookte aardappel
  • 1 el tarwebloem
  • 1/2 el bouillon
  • 1/2 liter water
  1. Snij ui, prei, aardappel en pastinaak klein. Fruit de prei en uit voor ongeveer 5 minuutjes. Voeg de rest toe en breng het geheel met wat water en bouillon aan de kook.
  2. Leng het meel met wat water aan en roer door de soep.
  3. Laat het geheel een kwartiertje koken.
  4. Blend alles tot een romig geheel.
  5. Garneer met wat blaadjes waterkers en knapperige pastinaakchipjes :)

Porties

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

15 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen