Sluiten

Portobella’s met geitenkaas en gegrilde paprika

2 grote portobella''''''''s 

1 rode paprika

3 teentjes knoflook

4 blaadjes basilicum 

150 g verse geitenkaas

grof gemalen zwarte peper en grof zeezout

peper en zout

1 el olijfolie

boter

Snijd de paprika in vieren, leg met de velkant naar boven onder de grill en laat zwart blakeren. Doe in een kom, dek af met plastic folie en laat 15 min verder garen. Haal er nadien het zwarte vel af.

Snijd de stelen van de portobella’s als die nog aanwezig zijn en maak de hoeden schoon. Bak in voldoende boter, plet er de knoflook boven en kruid met peper en zout.

Kruid de geitenkaas met grof gemalen zwarte peper, grof zeezout en olijfolie en meng goed onder elkaar. Vul er de portobella’s mee op en werk af met een plak gegrilde paprika en een basilicumblad. Lepel het bakvocht rondom.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen