Sluiten

Roodlofsla met appel en walnoten

  1. Roodlofsla met appel en walnoten

2 struikjes roodlof

1 kleine appel

1 el scheutje citroensap 2 el (noten)olie

1/2 el mosterd

zout

peper

50 g gepelde walnoten

Doe de verkruimelde walnoten in een koekenpan met antiaanbaklaag en laat ze op een matig hoog vuur onder voortdurend omschudden mooi goudbruin kleuren. Stronk van de roodlof verwijderen. Roodlof in reepjes snijden. Was de appel en snijd deze in dunne plakjes. Besprenkel deze met 1/2 eetlepel citroensap. Maak een dressing van het overgebleven citroensap, olie, mosterd, peper en zout. Verdeel de roodlofsalade over twee borden. Sprenkel de dressing erover en strooi de geroosterde noten e rover. Lekker met geroosterd brood.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen