Sluiten

Krulandijvie in maandressing

  1. Krulandijvie in maandressing

 1 kleine krop krulandijvie, het gebleekte hart, gewassen

 1 rijpe peer, in blokjes

 50 g walnoten (uit de dop)

 50 g kaas (emmentaler of iets hartigers), in blokjes

Vinaigrette:

 2 el olijfolie

 1/2 el mosterd

 1/2 el frambozenazijn of wijnazijn

 1/2 el maanzaad

 zout en zwarte peper, versgemalen

Grill voorverwarmen. Leg de walnoten op een met aluminiumfolie beklede ovenlade en zet ze 4 min onder de grill (opletten dat de noten niet verbranden!).

Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Wentel de sla en de peer door de vinaigrette en verdeel de mengeling over vier diepe borden. Voeg de kaas en de noten toe en serveer met boerenbrood.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen