Sluiten

Pasta met waterkers, champignons en sprouty

200 g pasta (bijvoorbeeld penne)

1 zakje waterkers, grof gehakt

1/2 bakje champignons, gesneden

1 bakje sprouty

1 ui fijngesnipperd

(olijf) olie

100 ml slagroom (of soya cuisine)

cayennepeper

(kruiden) zout

peterselie

geraspte kaas naar smaak

De pasta koken. Ondertussen in olie met een snufje cayennepeper de champignons enkele minuten bakken. Al roerende de gesnipperde ui 1 min mee fruiten. Indien nodig wat olie toevoegen. Daarna de gehakte waterkers roerend meebakken tot het wat geslonken is. De sprouty toevoegen en even omroerend meebakken.

Voeg de slagroom en de peterselie toe en laat het geheel even warm worden. Eventueel wat kookwater van de pasta toevoegen. Op smaak maken met wat (kruiden)zout.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen