Sluiten

Zoete peentjes

300 g winterpeen, geschild, in dunne schijven

1/2 ui, kleingesneden

1/2 tl korianderzaad (of venkelzaad)

1/2 tl majoraan (of 1/2 el fijn geknipte peterselie)

25 ml water

1/2 el olie

Op matig vuur de olie verwarmen met de ui en de ui glazig smoren. De wortelschijfjes en de kruiden toevoegen en even mee smoren, tot alles met een laagje olie is bedekt. Water toevoegen, deksel op de pan. Als het deksel heet is, het vuur laag draaien en de wortels in ca 10 min gaar smoren. Controleer af en toe of er niet wat water bij moet. Proeven of er zout bij moet. Vlak voor het opdienen, nog een theelepel honing erdoor roeren.

Serveren: met couscous of gierst, met geraspte kaas erbij en wat sla.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen