Sluiten

Zalmfilet met sinaasappel en kiwi

250 g gefileerde verse zalm zonder graten

2 groene kiwi’s , geschild, in bolletjes (met bolletjesschepper)

1 sinaasappels, geschild, in partjes, vliesvrij

2 grote tomaten

1 sjalot, fijngehakt

1 el bieslook, fijngesnipperd

4 dl olijfolie

balsamico-azijn

zout en zwarte peper

takjes dille

2 porties rijst

Maak rijst op de gebruikelijke manier en houd hem warm (au bain marie).

Verwarm de oven voor op de hoogste stand.

Ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Maak met de tomatenblokjes een vinaigrette tezamen met de sjalot, de versnipperde bieslook, de olijfolie en de balsamico-azijn.

Bak de zalm kort aan in een anti-aanbakpan en zet hem vervolgens nog 5 min in de oven.

Leg de zalm in het midden van elk bord en omring hem met partjes sinaasappel en bolletjes kiwi en schik er een rijsttimbaaltje naast. Overgiet de vis met de dressing en versier met dille takjes.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen