Sluiten

Venkel in de wok

2 venkelknollen, gehalveerd, in kleine plakjes

10 kerstomaatjes

1 komkommer, in de lengte doormidden, de zaadjes verwijderd, daarna verdeeld in schijfjes

4 wortelen, in de lengte doormidden en daarna in plakjes

4 sjalotten, in ringen

10 sprietjes bieslook

4 eetlepels sesamzaadjes

zout en peper

4 eetlepels olie

In de wok op hoog vuur de olie verhitten en de wortels erbij doen en 4 min laten bakken al roerend. Daarna de groenten hoger schuiven op de wand van de wok. Zo maak je plaats voor de venkel, de komkommer en de sjalot die je samen met de kersttomaatjes en de sesamzaadjes op de bodem van de pan legt. Nog altijd op hoog vuur, deze 2-3 min laten bakken. Bieslook toevoegen, op smaak brengen met zout en peper en alles door elkaar mengen. Van het vuur nemen en onmiddellijk serveren. Serveren met rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen