Sluiten

Atjar tampoer

200 g witte kool, in reepjes gesneden

1/2 bloemkool, in roosjes

2 wortelen, in reepjes

100 g taugé

1 ui, gesnipperd

1-2 teentjes knoflook, fijngehakt

3 tl kurkumapoeder (geelwortel, evt kerrie gebruiken)

1-2 tl gemberpoeder

1 laurierblad

1 tl sambal oelek

1 el azijn

2-3 el arachideolie

snufje rietsuiker

zout

Ui en knoflook fijnwrijven met de kurkuma, gember, suiker en sambal en fruiten in olie. Zout, laurierblad, azijn en een scheut water toevoegen en even laten sudderen. De groenten toevoegen en zachtjes laten sudderen tot het beetgaar is. Laten afkoelen. Dit gerecht is in een glazen pot met deksel enkele weken houdbaar in de koelkast. Lekker bij rijstgerechten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen