250 g komatsuna
50 g champignons, in plakjes
1 kleine rode paprika, in reepjes
1 ui, gesnipperd
1 tl knoflook, geperst
1 tl verse gemberwortel, geraspt
1 el verse blaadjes koriander
1 tl (mild) chilipoeder
6 kerrie blaadjes
1 tl koriander
100 g roomkaas
1 el maïsolie
1/2 tl zout
Komatsuna even in kokend water blancheren en laten uitlekken. Apart zetten.
In een wok olie verhitten en ui, uienzaad en kerrie blaadjes 1-2 min fruiten onder af en toe roeren. Knoflook, gember, chilipoeder, zout en koriander toevoegen en het geheel nog 2-3 min roerbakken. 1/2 van de paprikareepjes erbij en alle champignons, 2-3 min roerbakken. Komatsuna toevoegen en alles opnieuw 4-6 min roerbakken. Tot slot de roomkaas en 1/2 van de verse koriander erdoor roeren. Daarna de rest van de paprika. Nog eens 2-3 min roerbakken op matig vuur. Garneren met de overgebleven koriander.
-
-
-
-