Sluiten

Komatsuna met champignons en paprika

250 g komatsuna

50 g champignons, in plakjes

1 kleine rode paprika, in reepjes

1 ui, gesnipperd

1 tl knoflook, geperst

1 tl verse gemberwortel, geraspt

1 el verse blaadjes koriander

1 tl (mild) chilipoeder

6 kerrie blaadjes

1 tl koriander

100 g roomkaas

1 el maïsolie

1/2 tl zout

Komatsuna even in kokend water blancheren en laten uitlekken. Apart zetten.

In een wok olie verhitten en ui, uienzaad en kerrie blaadjes 1-2 min fruiten onder af en toe roeren. Knoflook, gember, chilipoeder, zout en koriander toevoegen en het geheel nog 2-3 min roerbakken. 1/2 van de paprikareepjes erbij en alle champignons, 2-3 min roerbakken. Komatsuna toevoegen en alles opnieuw 4-6 min roerbakken. Tot slot de roomkaas en 1/2 van de verse koriander erdoor roeren. Daarna de rest van de paprika. Nog eens 2-3 min roerbakken op matig vuur. Garneren met de overgebleven koriander.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen