Sluiten

Courgettepannenkoekjes met knoflookmayonaise

1 courgette

1-2 eieren

bloem

zout en peper

1-2 knoflookteentjes

verse dille

paprikapoeder

knoflookmayonaise

2 delen mayonaise

1 deel yoghurt

 kruiden met Odin kruidenzout en natuurlijk zeer fijn gesneden of geperste knoflook

Meng de grof geraspte courgette met, afhankelijk van de grote van de courgette, eieren, bloem, zout, peper, klein gesneden knoflook, dille en een tl paprikapoeder. Roeren tot een redelijke lobbig beslag. De koekenpan verhitten met een laagje boter of olijfolie. In de hete olie telkens ca 3 kleine hoopjes pannenkoekbeslag, in 3-4 min bruingaren aan elke zijde. De pannenkoekjes kan je warm of koud eten met een lichte knoflookmayonaise.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen