Sluiten

Zuurkoolsalade met vruchten en noten

Zuurkool kan eigenlijk het hele jaar door, zie deze salade.

  1. Zuurkoolsalade met vruchten en noten

150 g zuurkool, wat fijn geknipt

evt een stukje paprika, in kleine stukjes

1/2 banaan, in dikke schijven

1 schijf ananas, in partjes

1 el rozijnen

4 walnoten

wat groene blaadjes (peterselie, winterpostelein, tuinkers,...)

1 el olie

De olie over de zuurkool druppelen. Goed vermengen. Behalve walnoot en kruiden, alle overige ingrediënten

erdoor scheppen en min 1 uur laten intrekken. Garneren met de walnoten en groene blaadjes. Serveren: als bijgerecht bij granen met groente, of als maaltijdsalade, met brood en roomboter.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen