Sluiten

Koolrabisalade met tofublokjes

  1. Koolrabisalade met tofublokjes

1/2 koolrabi, grof geraspt

1/2 (krul) andijvie, in vrij grote stukken

1 wortel, grof geraspt

1/2 bakje tuinkers

1/4 ui, gesnipperd

150 g tofu, in dobbelsteentjes

1/2 el Extra Vergine Odin olijfolie

vinaigrette

1/2 el sojasaus (shoyu)

peper

Alle groenten luchtig door elkaar mengen. De tuinkers apart houden. Olie verhitten en de ui fruiten. Na 2 min de tofublokjes toevoegen. Op een matig vuur korstig bakken. Op smaak brengen met sojasaus en peper. De vinaigrette door de salade mengen. De tofublokjes warm op de salade serveren. Garneren met tuinkers.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen