Sluiten

Vlaamse hutspot, vegetarisch

Vlaamse hutspot, vegetarisch

1/4 Chinese kool, in reepjes

4 aardappelen, geschild

1 wortel, in plakjes

110 g spruitjes

50 g linzen

1/2 ui, gesnipperd

2 el gehakte noten

1 el gehakte peterselie

1 laurierblad

snufje tijm

(Odin kruiden)zout,peper

Vlaamse hutspot, vegetarisch


  1. Olie verwarmen en ui fruiten. 
  2. Na enkele minuten linzen, tijm en laurierblad toevoegen. 
  3. 2 dl water erbij en aan de kook brengen. 
  4. Na 10 min koken de aardappelen toevoegen. 
  5. Na nog eens 5 min de overige groenten. 
  6. Kruiden met zout en peper. Zo nodig, nog een scheutje water erbij. 
  7. Laten gaar stoven op een zeer zacht vuur, zo langzaam mogelijk. 
  8. Enkele minuten voor het opdienen, de gehakte noten erdoor roeren. 
  9. Bestrooien met gehakte peterselie.


Bereidingstijd: 20 min.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen