Sluiten

Sperzieboontjes-ratatouille

2 aardappelen, geschild, in vieren

75 g sperzieboontjes

75 g champignons, in plakjes

1 kleine wortel, fijngesneden

1/2 rode paprika, fijngesneden

1 tomaat, ontveld, in stukken

1/2 ui, fijngesneden

1 teentje knoflook, geperst

1/2 el Extra Vergine Odin olijfolie

1 laurierblad

1/2 el Provençaalse kruiden

(Odinkruiden)zout,peper


Olie verwarmen en ui en knoflook fruiten. Aardappelen en een scheut water toevoegen. 5 min laten stoven. Boontjes, wortel, paprika en kruiden toevoegen. Beetgaar stoven. Champignons toevoegen en nog even verder stoven. Tomaten, zout en peper erbij tot slot. Nog enkele minuten laten stoven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen