Sluiten

Koolrabi (informatie)

  1. Koolrabi (informatie)
koolrabi

Koolrabi is de knolvormige verdikking van de prachtige koolrabi plant. Koolrabi wordt in groene en paarse varianten geteeld. Van binnen is de koolrabi helder wit. Je kunt de knol rauw eten, stoven, bakken of grillen en het verse loof kun je meestoven. Koolrabi is ook makkelijk te combineren met andere groenten. Schil de koolrabi voor gebruik.

De groente is zeer gezond vanwege de vele vitaminen die zij bevat. De stengelknollen bevatten vitamine A, B, C, D en E. Hierdoor en gezien de schoonheid van de plant en de veelzijdige culinaire toepassingen, verdient deze groente een belangrijke plek in de keuken.

Bewaar de koolrabi maximaal 5 dagen in de groentelade van de koelkast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen