Sluiten

Mexicaanse meloen

  1. Mexicaanse meloen

1/2 rijpe galia meloen

1 limoen (of citroen), sap en rasp

30 g verse muntblaadjes (houd wat achter om te garneren)

30 g geurige bloemenhoning


De meloen in parten snijden en de pitjes verwijderen. Het vlees van de schil losmaken en de parten insnijden (zorg ervoor dat de parten aan de onderkant aan elkaar blijven zitten). Leg ze op een dessertbord.

In een pannetje het limoen- of citroensap mengen met de muntblaadjes en de honing en dit zachtjes verwarmen. Opzij zetten tot gebruik.

Minimaal 2 uur voor het serveren, de honingmarinade over de meloen druppelen. De bordjes afdekken en de smaken op kamertemperatuur laten intrekken.Garneer met nog wat blaadjes munt en de geraspte schil.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen