Sluiten

Misome met rosbief in de wok

Misome met rosbief in de wok

  1. Misome met rosbief in de wok

300 g misome (of paksoi), gewassen, uitgelekt, in dunne repen

150 g rosbief, in dunne reepjes

1 teentje knoflook, geperst

2 el verse basilicum, gescheurd

2 el olijfolie

2 tl geroosterde sesamolie

1 el tamari of ketjap

1 el zoete sherry

Misome met rosbief in de wok


  1. Olie verhitten in een koekenpan of wok. 
  2. Knoflook 30 sec roerbakken, onmiddellijk het vlees in porties toevoegen en op hoog vuur 3 min bakken (het mag niet gaar worden). 
  3. Uit de wok halen. De misome 30 sec roerbakken. 
  4. Vlees, sojasaus en sherry toevoegen. Roerbakken tot alles warm is. 
  5. Sesamolie en basilicum toevoegen en goed mengen. 


Serveren: direct, eventueel gegarneerd met reepjes rode paprika.

Bereidingstijd: 10 min.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen