Sluiten

Groenselderij (informatie)

  1. Groenselderij (informatie)
groenselderij

Groenselderij is een heel smaakvolle groente. De groenselderij is rijk aan mineralen en vitaminen. Groenselderij is geschikt als smaakmaker en garnering van soepen, salades en stoofschotels. Schijfjes groenselderij kunnen evt in combinatie met andere groenten zoals wortel, prei, ui, tomaat, courgette etc. gestoofd worden. Ook is ze lekker in de soep. Rauwe schijfjes groenselderij zijn heerlijk in een gemengde salade. Met een dip sausje erbij zijn de rauwe stengels een kruidige en sappige traktatie. Stoof het in stukjes gesneden met een scheutje water en een klontje boter in 15 min. gaar of gebruik het als smaakmaker in soepen, salades en stoofschotels. Rauwe schijfjes groenselderij geven een gemengde salade een pittig smaak en kleuraccent. Gebruik eventueel wat verse blaadjes van de knolselderij met loof naar smaak in de soep, in een groenteschotel of heel fijn geknipt in salades. Bewaar groenselderij maximaal 5 dagen in de groentelade van de koelkast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen