Sluiten

Champignonpilav

2 el olie

2 uitjes of sjalotjes

1 teen knoflook

25 g boter

250 g champignons

125 g basmatirijst

1/2 tl vers geraspte gember

snufje garam masala

2 1/2 dl water

1 el verse koriander

Verhit de olie in een pan en doe er sjalotjes knoflook bij. Bak 3-4 min tot de sjalotjes bijna gaar en bruin zijn. Doe de boter erbij in de pan en bak hierin de gesneden paddenstoelen 2-3 min. Schep hierin de rijst, gember en garam masala en roerbak 2-3 min. Schenk er dan het water bij met wat zout door en breng aan de kook. Leg er een deksel op en laat 10 min sudderen op een laag vuur. Neem de pan van het vuur en laat afgedekt nog 5 min staan. Schep er de fijngehakte koriander door. Lekker met een verse salade of roer bak groenten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen