Sluiten

Italiaanse courgette gevuld met tofu

  1. Italiaanse courgette gevuld met tofu

2 kleine courgettes 

2 el olijfolie 

2 teentjes knoflook 

2 uien 

1/2 blok tofu 

2 tomaten 

2 tl paprikapoeder 

1 tl oregano 

1 tl zout 

verse peper 

2 el rode pesto 

75 g feta of geraspte oude kaas 

2 el geschaafde amandelen 

Snijd de courgettes door midden en hol ze voorzichtig uit. Fruit de gesnipperde uien in de olijfolie.

Voeg de uitgeperste knoflook, de in stukjes gesneden tofu en de klein gesneden inhoud van de courgettes toe. Roerbak dit enkele minuten. Snijd de tomaten in stukjes en doe die met de paprikapoeder, zout, peper en pesto bij het mengsel. Laat dat een paar minuten pruttelen. Vul de uitgeholde courgettes met het mengsel en plaats ze voorzichtig in de ovenschaal. Strooi er de gebrokkelde feta of oude kaas over en tenslotte de amandelen. Gratineer dit gerecht 15 min in de oven op 200 graden. Serveren met volkorenpasta.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen