Sluiten

Portobella pilav

2 el olie

2 uitjes of sjalotjes

1 teen knoflook

25 g boter

bakje portobella’s 

125 g basmatirijst

1 tl vers geraspte gember

snufje garram masala

ca 2 dl water

1 el verse koriander

Verhit de olie in een pan en doe er sjalotjes knoflook bij. Bak 3 a 4 min tot de sjalotjes bijna gaar en bruin zijn. Doe de boter erbij in de pan en bak hierin de gesneden champignons en bak 2 tot 3 min zachtjes. Schep hierin de rijst, gember en garam masala en roerbak 2 tot 3 min.  Schep er dan het water en wat zout door en breng aan de kook. Leg er een deksel op en laat 10 min sudderen op een laag vuur. Neem de pan van het vuur en laat afgedekt nog 5 min staan. Schep er de fijngehakte koriander door. Lekker met een verse salade of roergebakken groenten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen