Sluiten

Stamppot met witte kool

Lekker winterse stamppot met witte kool, tijm, laurier en komijn. Smakelijk eten!

  1. Stamppot met witte kool

Ingrediënten

  • 1 witte kool
  • 1 kilo aardappelen
  • peper, zout, nootmuskaat, tijm, laurier, komijn
  • 30 g boter
  • wat melk

Benodigdheden

  • aardappelstamper

Bereiding

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in vieren en was hem. 
  2. Zet op met ruim water, zout, peper, tijm, laurier en komijn en kook hem gaar. 
  3. Giet het water af en hak de kool fijn. 
  4. Kook intussen de aardappelen gaar. 
  5. Meng de kool en de aardappelen en stamp het fijn met wat melk en de boter. 
  6. Breng op smaak met nootmuskaat en zout en verwarm het geheel goed door.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

40 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

50 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen