Sluiten

Pikante tomatensalade met selderij

4 tomaten

2 stengels groene selderij

1 ui

6 cl olijfolie (extra vierge)

1 citroen

1 el mosterd

2 teentjes knoflook

4 tl ansjovispuree

peper, zout

4 eieren (hardgekookt)

2 tl komijnzaad

De eieren hard koken en laten afkoelen. De tomaten in schijfjes snijden en de selderij in dunne reepjes verdelen. De ui fijn snipperen. Een sausje maken met olie, citroensap, mosterd, geperste knoflook, ansjovispasta, peper en zout. De tomatenschijfjes, de selderij en de ui in een slakom doen en er het sausje over gieten. De eieren pellen, in schijfjes snijden en op de tomaten schikken. Bestrooien met komijnzaadjes. Alles voorzichtig door elkaar scheppen en een half uurtje laten rusten in de koelkast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen