Sluiten

Gevulde sinaasappels

  1. Gevulde sinaasappels

3 blaadjes gelatine

4 sinaasappels 

2 eiwitten 

1 zakje vanillesuiker

1 el gewone suiker.

Week de blaadjes gelatine in wat koud water en knijp ze goed uit.Pers de sinaasappels, maar zorg dat de schil intact blijft, die heeft u nodig om te vullen. Warm de sinaasappelsap op, niet laten koken,voeg de gelatine toe en roer het er goed doorheen. Klop de eiwitten stijf en doe daarbij de vanillesuiker en de gewone suiker. Als het sap is afgekoeld, het eiwit voorzichtig door de sap spatelen. De halve sinaasappelschillen vullen en in de koelkast in ca 4 uur op laten stijven. (In de vriezer in ca 1 uur).

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen