65 g hazelnoten
35 g belegen kaas
1 1/2 ei
10 g boekweitmeel
1 teen knoflook
verse salie
milde olijfolie
voor de abrikozenketchup
ongeveer 1/2 dl tomatensap
1 lepel tomatenpuree
4 el abrikozen fruitbeleg
zwarte peper naar smaak
Tomatenpuree en fruitbeleg goed mengen. Maak de ketchup op de gewenste dikte met tomatensap. Breng op smaak met zwarte peper. Hazelnoten fijn malen. Kaas raspen op een grove rasp. Knoflook, salie fijn hakken. Noten, kaas, ei, meel, salie en knoflook mengen tot een stevig deeg. Koekenpan verhitten. Olie toevoegen. Maak van een volle lepel deeg een rond koekje in de pan. Er passen 3 tot 4 taartjes in de pan. Bak de taartjes aan beide zijden, op een middelhoog vuur, in ongeveer 6 minuten lichtbruin en krokant
-
-
-
-