Sluiten

Noten-kaastaartjes met abrikozenketchup

65 g hazelnoten

35 g belegen kaas

1 1/2 ei

10 g boekweitmeel

1 teen knoflook

verse salie

milde olijfolie

voor de abrikozenketchup

ongeveer 1/2 dl tomatensap

1 lepel tomatenpuree

4 el abrikozen fruitbeleg

zwarte peper naar smaak

Tomatenpuree en fruitbeleg goed mengen. Maak de ketchup op de gewenste dikte met tomatensap. Breng op smaak met zwarte peper. Hazelnoten fijn malen. Kaas raspen op een grove rasp. Knoflook, salie fijn hakken. Noten, kaas, ei, meel, salie en knoflook mengen tot een stevig deeg. Koekenpan verhitten. Olie toevoegen. Maak van een volle lepel deeg een rond koekje in de pan. Er passen 3 tot 4 taartjes in de pan. Bak de taartjes aan beide zijden, op een middelhoog vuur, in ongeveer 6 minuten lichtbruin en krokant

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen