Sluiten

Rode kool pastaschotel

125 g (volkoren) macaroni

olie

1 ui, gesnipperd

1 teen knoflook, geperst

1 el gehakte verse tijm

250 g rode kool, fijngesneden

35 g rozijnen

15 g pijnboompitten

zout, peper

1 ei

scheut melk

20 g Parmezaanse kaas

50 g belegen kaas

Kook de macaroni gaar en laat het uitlekken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit in de olie de ui, knoflook en tijm tot de ui glazig is. Voeg de rode kool, de rozijnen en de pijnboompitten toe en breng ze op smaak met zout en peper. Dek de pan af en laat alles 5 min zachtjes smoren; af en toe roeren. Roer de Parmezaanse kaas en twee derde van de geraspte kaas er door. Vet een ovenschaal in. Klop de eieren samen met een scheutje melk los. Doe het rode koolmengsel in de ovenschaal, giet de los geklopte eieren erover en bestrooi met de rest van de kaas. Zet de schaal 20 min in de oven tot het goudbruin is.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen