Sluiten

Krulandijviesalade met makreel

1/2 kropje krulandijvie

1 kleine appel, in stukjes

1 klein uitje, in heel fijne ringen

2 el citroensap of azijn

1 el balsamico-azijn

peper en evt.zout

1 tl mosterd

1 blikje makreel in olie of stukken gefileerde gebakken of gerookte makreel 

3 el olijfolie (of minder als u makreel in olie uit blik gebruikt)

Was de andijvie en laat goed uitlekken. Snijd ze in kleinere stukken. Meng van olie, citroensap, balsamico-azijn, mosterd, peper en zout een gladde dressing en meng deze met stukjes appel en ui door de salade. Snijd de vis in kleine stukken en meng deze door de salade. Laat even intrekken en serveer. Lekker met aardappelpuree of met vers grof brood of geroosterd brood.

Variatie met meer fruit:

Gebruik ook stukjes sinaasappel en avocado in deze salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen