Sluiten

Goed gevulde tortilla''s

300 g bloemkool, in roosjes gesneden of 300 g broccoli, in stukjes gesneden 

evt 150 g gekookte zwarte bonen of kikkererwten 

2 grote of 4 kleine tortilla’s

1 klein blikje tonijn of 100 g kaas, in kleine blokjes

evt een aantal olijven zonder pit, in kleine stukjes

1 el olijfolie

1 teentje knoflook, geperst

100 g kwark

1 tl Mexicaanse kruiden–zout

Blancheer de bloemkool stukjes en broccolistukjes in kokend water met zout en laat ze uitlekken. Laat de vis en de bonen uitlekken. Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom alle ingrediënten voor de vulling door elkaar. Bestrijk elke tortilla met olijfolie. Leg op elke tortilla een gelijk deel van de vulling en rol ze op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bak de tortilla’s in het midden van de oven in 20 min goudkleurig en krokant.

Variatie met salami of ham: De tortilla’s zijn ook erg lekker met stukjes salami of ham in plaats van tonijn of kaas.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen