Sluiten

Stoofschotel met vlees en groenten

stoofvlees (lamsvlees of rundvlees) 

naar smaak boter of olie om vlees aan te braden

1 bouillonblokje

evt zout

200 g groenselderij en/of prei, in stukjes

evt 100 g knolselderij, in stukjes

1 flinke ui, in grote stukken

200 g wortel of pastinaak, in schijfjes

300 g aardappels, in blokjes

knoflook naar wens

2 laurierbladeren

3 peperkorrels of grof gemalen zwarte peper

foelie naar wens

een paar kruidnagels, gekneusd

Braad het (gekruide) vlees even aan in boter of olie en voeg dan alle ingrediënten bij elkaar in een grote, liefst gietijzeren pan. Voeg water toe tot het geheel voor driekwart onder staat. Breng de inhoud van de pan aan de kook en laat het ongeveer 45 min of langer (indien nodig voor het vlees)op een klein pitje langzaam stoven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen