Sluiten

Knolselderijsalade met clementines en noten

Simpele, maar o zo lekkere salade van knapperige knolselderij met frisse accentjes van clementines.

  1. Knolselderijsalade met clementines en noten

250 g knolselderij

25 g walnoten of gemengde noten

1 clementine

1 kleine appel

1 handje gewelde rozijnen

Dressing:

2 el mayonaise 

1 el citroensap of azijn

2 el yoghurt

peper

mespuntje zout

Meng de dressing-ingrediënten Maak de knolselderij schoon en rasp deze grof of snijd in dunne reepjes (julienne). Snijd de appel, met schil, in kleine blokjes.  Schep de dressing meteen door de knolselderij om verkleuring te voorkomen. Voeg appel en rozijnen toe. Rooster de noten even. Meng stukjes clementines en geroosterde nootjes door de salade en serveer direct.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen