Sluiten

Maïs met sprouty

1/2 bakje sprouty

1 ui of 1 kleine prei

evt 1 tomaatje

1/2 tl paprikapoeder

1 el sesamolie of zonnebloemolie met een theel. tahin

evt 50 g champignons, klein gesneden

1 klein potje of blikje maïskorrels 

1/2 tl koriander

1 mespuntje chilipoeder

evt 50 g geraspte oude kaas

Prei, ui en evt champignons gesneden enkele minuten fruiten in de olie. Sprouty, maïs en paprikapoeder toevoegen en even laten meebakken, hierna evt tomaat toevoegen en het geheel ongeveer 15 min stoven. Als de sprouty beetgaar is, naar wens geraspte kaas erover strooien en even laten smelten. Serveer met rijst en een frisse salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen