Sluiten

Indiase aardappel ovenschotel

aardappelpuree voor 2 personen

1/2 mild chili pepertje, zonder zaadjes, fijngesneden

1 tl geraspte gemberwortel

100 ml volle yoghurt

zout

Verwarm de oven voor op 200°C. Roer alle ingrediënten door elkaar. Vet een ovenschaal in en schep de puree in de schaal. Bak het gerecht ongeveer 20 tot 25 min in de hete oven. Lekker met gebakken tempeh, tofu of een peulvruchtengerecht en een groente zoals worteltjes, bloemkool, broccoli, paksoi of zilverstelen.

Variatie met knolselderij, pastinaak of wortelpeterselie:

Meng gekookte gepureerde knolselderij, pastinaak of wortelpeterselie door de aardappelpuree om er een vollere kruidige smaak aan te geven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen