Sluiten

Paksoi met puree en gehakt

1 struik paksoi, in fijne reepjes gesneden

700 g aardappelen

1 ui, gesnipperd

200 g gehakt

1 klein blikje of potje tomatenpuree

sap van 1/2 citroen

1 tl dille topjes

evt 1 el stukjes gekonfijte gember (bak gember)

scheutje melk

klontje boter

Fruit de gesnipperde ui, voeg er het gehakt aan toe en roerbak het tot het gehakt rul en bruin gebakken is. Voeg tomatenpuree en gember toe en even later de gesneden paksoi. Kook ondertussen de aardappelen met zout en stamp ze fijn met melk, boter, peper, dille en citroensap. Klop er een mooie puree van. Serveer het gehakt-paksoi mengsel bij de puree en serveer.

Variatie:

In plaats van gehakt kunt u gekruide tofu, tempeh of stukjes vlees gebruiken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen