Sluiten

Andijviestamppot met kaas en hazelnoten

  1. Andijviestamppot met kaas en hazelnoten

700 g aardappelen
1 of 2 kroppen andijvie
1 ui, gesnipperd
klontje boter
scheutje melk
snufje (kruiden)zout
peper
100 g kaasblokjes
hazelnoten, geroosterd

Was de groente en laat ze uitlekken. Snijd de andijvie in smalle reepjes of stukjes. Kook ondertussen de aardappelen met een snufje zout gaar en stamp ze fijn met een scheutje melk, mosterd, kruidenzout en peper. Fruit de uisnippers in boter, roer ze door de aardappelpuree en schep beetje bij beetje de gesneden andijvie er door. Roer er de blokjes kaas door, bestrooi met de hazelnoten en serveer.

Variatie extra lekker:

Voeg stukjes augurk en fijn geknipte peterselie of bieslook toe.

In plaats van kaas kun je ook rul gebakken, gekruid (vegetarisch) gehakt toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen