Sluiten

Paksoi met rozijnen en gehakt

400 g paksoi

1 of 2 teentje(s) knoflook, geperst

scheutje olie

150 g (vegetarisch) gehakt

peper en zout

1 tl gemberpoeder

2 tl suiker of honing

een handvol rozijnen

evt maïzena of een ander bindmiddel

Week de rozijnen in water. Was de paksoi, en snijd ze in reepjes. Bak het gehakt met knoflook los in olie. Voeg gemberpoeder, suiker, de paksoi en rozijnen toe en laat het ongeveer 5 min stoven. Schep het mengsel ondertussen een paar maal om. Maak het geheel op smaak met peper en zout. Bind het vocht naar wens met een bindmiddel. Serveer met rijst, couscous of nieuwe aardappeltjes en een (tomaten)salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen