Sluiten

Pasta spitskool en champignons

400 g spitskool, in reepjes gesneden

1 ui, gesnipperd

evt 1 wortel, in kleine stukjes

scheutje olijfolie

1 teentje knoflook, geperst

2 tl Italiaanse kruidenmix

1 bakje champignons

pasta voor 2 personen 

evt geraspte kaas

Stoof de champignons met ui, een scheutje olijfolie, knoflook en Italiaanse kruidenmix ongeveer een kwartier. Schep dit mengsel apart in een kom en roerbak of stoof nu de spitskool en evt wortel gaar. Kook ondertussen de pasta in ruim water gaar met zout. Giet de pasta af en roer er een scheutje olijfolie door. Voeg champignonmengsel en de groenten toe en schep het geheel een paar maal goed door elkaar. Serveer direct of maak er een ovenschotel van: Schep het mengsel in een ovenschaal, strooi er eventueel geraspte kaas over en laat een half uur in een voorverwarmde oven op 180°C staan tot er een mooi goudgeel korstje op zit.

Variatie met rijst of bulgur en nasi kruiden:

In plaats van pasta kunt u ook rijst of een andere graansoort gebruiken. Vervang de Italiaanse kruidenmix voor nasi kruiden en u hebt een heerlijke schotel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen