Sluiten

Taartje met champignons

4 tot 6 plakjes diepvries bladerdeeg of een zelfgemaakt hartig taartdeeg van bloem, water, olie en zout 

een bakje champignons

200 g uien 

150 g andere groente (raapsteeltjes, paprika), in stukjes

75 g kwark 

1 tl oregano

peper en zout 

boter of olie om te bakken

100 g ontbijtspek of plakken kaas

Vet een ovenschaal in en bekleed deze met het (blader)deeg. Snijd de uien in plakken of ringen en de champignons in plakjes. Bak ui en champignons en andere groenten ongeveer 5 min in een scheutje olie of boter. Laat loskomend vocht verdampen of giet het eventueel af. Roer de kwark los en meng deze met oregano, zout en peper. Voeg het mengsel bij de champignons en groenten voor de vulling, beleg de ovenschaal met het deeg eerst met ontbijtspek of plakken kaas en schep vervolgens het champignonmengsel er bovenop. Bak de taart ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer er een salade en bijvoorbeeld bulgur of rijst bij.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen