Sluiten

Lasagneschotel met zilverstelen

8 tot 10 velletjes (groene) lasagne

1 bosje zilverstelen

1 ui, gesnipperd

scheutje olie

evt 2 tomaten, in plakjes

100 g feta

2 eieren

evt 100 g champignons

2 dl yoghurt

peper en zout

oregano

geraspte kaas

3 el paneermeel

Was de zilverstelen en snijd de groente in reepjes. Fruit ui in olie, bak evt de champignons mee, voeg er zilverstelen aan toe en laat een paar minuten stoven. Verbrokkel de feta en meng deze door de groente. Vul een ingevette ovenschaal om en om met laagjes groentemengsel en lasagne blaadjes. Kluts de eieren met yoghurt, geraspte kaas, oregano, peper en zout en giet deze saus over de inhoud van de schotel. Zorg dat de bovenste laag net onder de saus ligt, druk de massa eventueel goed aan. Leg naar wens schijfjes tomaat er bovenop. Meng nog 2 el geraspte kaas met het paneermeel en strooi het mengsel over de schotel. Zet de lasagne schotel ongeveer 30 tot 45 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Prik met een vork in de lasagne om te voelen of ze gaar is.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen