Sluiten

Pastaschotel met pastinaak

macaroni of een andere pasta voor 2 personen

400 g pastinaak, in kleine stukjes

evt 100 g wortel, in kleine stukjes

1 ui 

1 teen knoflook, geperst

olijfolie

een scheutje room

peper en zout 

1 tl oregano

1 tl Italiaanse kruiden

1/2 dl tomatenketchup

100 g gebakken gekruide tempeh of stukjes salami of blokjes ham

Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Fruit ondertussen de ui met knoflook in olie, voeg de pastinaak en wortel toe en laat dit even meebakken. Voeg een scheutje water toe en laat het op een klein pitje staan tot de groente gaar is. Roer room, ketchup en kruiden door deze schotel. Giet de pasta af en schep een eetlepel olijfolie erdoor (tegen het vastplakken). Voeg de pasta en de tempeh, salami of ham aan de groente toe en maak het geheel op smaak met peper en zout. Laat de smaak even intrekken en serveer met een kleine rauwkostsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen