Sluiten

Andijviestamppot champignons

1 kropje andijvie, in smalle repen

600 g aardappelen

1 ui fijn gesnipperd

een scheutje melk

1 bakje (kastanje)champignons

evt 75 g zachte roomkaas

een klontje boter

peper en zout

Kook de aardappelen in water met zout gaar en giet ze af. Bak ondertussen de champignons met ui, peper en zout in boter. Stamp de aardappelen met melk, champignons, ui en roomkaas tot een smeuïge stamppot. Maak op smaak met peper en zout. Meng de andijvie er met een grote lepel goed door en laat het geheel nog even door en door warm worden.

Variatie decoratief:

Maak de stamppot zonder het champignon uimengsel er door te mengen, maar serveer de gebakken champignons met ui er bovenop.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen