Sluiten

Ovenschotel knolselderij vegetarisch

400 g knolselderij in blokjes

400 g pompoen en/of aardappel, in stukjes

1/2 bouillonblokje

2 laurierbladeren

1 kopje gekookte rijst, gierst of gort

80 tot 100 g. kaas, geraspt

scheutje melk

1 tl majoraan

een klontje boter

peper en zout

Kook de knolselderij met pompoen en/of aardappel in een laagje water met bouillon gaar in 15 tot 20 min. Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Stamp de groenten fijn of pureer ze en roer er het graan, majoraan, peper, zout, melk en een klontje boter door. Voeg de helft van de geraspte kaas toe en schep de massa in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de overige kaas. Zet de schotel een half uur in de voorverwarmde oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen