Sluiten

Pizza met courgette, paprika en knakworst

Voor 1 pizza

1/2 rode ui

1 tenen knoflook

1 tl Italiaanse kruiden

150 g passata rustica

klein handje verse peterselie

1 pizzabodem

1 el olijfolie

25 g geraspte kaas

klein stukje courgette

stukjes paprika

2 - 3 (vegetarische) knakworstjes

zout en peper

Verhit een scheutje olie in een pan met dikke bodem. Snipper de ui en fruit deze kort aan. Pers dan de knoflook erboven uit en voeg de kruiden toe. Bak nog enkele minuten voordat je de passata en peterselie toevoegt. Breng op smaak met zout en peper en laat 20 minuten op laag vuur pruttelen.

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de pizzabodems op een bakplaat en smeer beide in met een eetlepel olie. Verdeel vervolgens de saus en kaas over de bodems. Snijd de courgette in plakjes en de paprika en knakworstjes in stukjes. Verdeel dit over de pizza’s en bak ze in 8 - 10 minuten tot de bodem krokant is.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen