Sluiten

Oesterzwammen (informatie)

  1. Oesterzwammen (informatie)
oesterzwammen

Het eiwit van paddenstoelen is verwant aan het dierlijke en, zoals bij peulvruchten, zwaar verteerbaar. Paddenstoelen bevatten veel vitamine B en mineralen. Oesterzwammen zijn heel fijn van smaak en kunnen goed bij diverse gestoofde groenten en bijvoorbeeld pasta gegeten worden. In vergelijking met champignons, slinken oesterzwammen minder. Was de oesterzwammen niet. Zij zuigen het water op en dan wordt de smaak flauwer. Maak ze schoon met een stukje keukenpapier. Snijd de oesterzwammen in stukken en bak ze in boter of olie met ui en/of knoflook, peper en zout. Heerlijk met een scheutje room er door. Eet oesterzwammem niet rauw en warm ze niet op. De paddestoelen zijn 1 à 2 dagen houdbaar. Laat ze in de verpakking of leg ze in een kom met een natte doek in de koelkast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen