Sluiten

Pasta met taugé en portobella

pasta voor 2 personen

1 bakje portobella’s

een bakje taugé

1 flinke ui, gesnipperd

evt 1 teen knoflook, fijngesneden

150 g prei en/of courgette

evt een stukje bloemkool

1 tl Provençaalse kruiden

peper en zout

2 el (zure) room

Snijd de groenten in stukjes. Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Bak in stukjes gesneden portobella met ui, knoflook, peper en zout in olie mooi zacht en lichtbruin. Schep de inhoud apart in een schaaltje en roerbak in de gebruikte pan de prei en/of courgette en eventueel bloemkool beetgaar. Voeg de taugé en Provençaalse kruiden toe en na een paar minuten ook de (zure) room en mix van portobella en ui. Meng de gekookte pasta met het groentemengsel, laat even goed doorwarmen en maak op smaak met peper en zout.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen