Sluiten

Wortel-daikonsalade

150 g wortel 

50 g daikon

1 appel

25 g rozijnen

25 g gemengde noten

Dressing:

2 el citroensap

1 el sinaasappelsap

1 tl dille 

snufje peper.

Laat de rozijnen een kwartier wellen. Rasp de wortel en daikon grof en snijd de appels in kleine stukjes en doe ze in een kom. Maak een dressing van citroensap, sinaasappelsap, peper en dille. Voeg de rozijnen toe aan de wortel en daikon en meng de dressing erdoor. Serveer met een graansoort en een gebakken groente als bloemkool of broccoli.

Variatie met fruit:

Ook lekker met stukjes sinaasappel erin.

Variatie yoghurtdressing:

Maak een dressing van citroensap, yoghurt, dille, citroenmelisse en peterselie en meng dit door de salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen