Sluiten

Broccoli met amandelen

400 g broccoli, in stukken gesneden

een flinke scheut olijfolie

3 el geschaafde amandelen

1 teentje knoflook, fijngesneden

1/2 tl korianderzaad

1/2 tl verse gemberwortel

2 el azijn

1 el ketjap of sojasaus

1 tl sesampasta (tahin)

Verhit de olijfolie in een wok en voeg de broccoli toe. Roerbak ze 5-10 min tot de groente bijna beetgaar is. Voeg de geschaafde amandelen, knoflook, korianderzaad, gember, azijn, ketjap of sojasaus en sesampasta toe. Roerbak het geheel nog ongeveer 5 min en schep ondertussen een paar keer goed om. Serveer met bijvoorbeeld rijst of gierst en evt een frisse groene salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen