Sluiten

Paksoi met sambalkip of sambalei

  1. Paksoi met sambalkip of sambalei

1 struikje paksoi, in reepjes gesneden

1 teen knoflook, fijngesneden

1 ui, fijngesnipperd

kipfilet, in kleine stukjes gesneden

of 3 eieren, los geklopt 

1 el sojasaus

1 tl paprikapoeder

1 tot 2 tl sambal

een mespuntje zout

2 el azijn


Fruit ui en knoflook in olie. Voeg sambal, paprikapoeder en zout toe en laat even bakken. Voeg kipfilet of eieren toe, blijf goed roeren en laat het goed doorbakken. Voeg de gesneden groente en de azijn toe. Schep het mengsel nog enkele minuten om en serveer als de groente net gaar maar nog knapperig is. Heerlijk met mie of rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen